Nivå Bar & Stekhus

I onsdags var jag och B nere i min kära hemstad Karlskrona och lyxade till det med ett restaurangbesök mitt i veckan med mamma och pappa. Vi gick till en restaurang som heter Nivå Bar & Stekhus. Ett väldigt mysigt ställe mitt i centrum med underbart god mat!
 
Innan vi gick dit hade jag som vanligt som ni alla säkert vet vid det här lagret, skickat ett mail med min allergiinfo till restaurangen. Och det svaret jag fick tillbaka är nog ett av de bättre jag fått!
Jag fick frågan om hur känslig jag var mot nötter och om jag ville att de under hela kvällen, skulle låta bli att sälja nötter i baren! Har aldrig fått den frågan tidigare vilket var väldigt trevligt!
 
När vi kom dit och placerades vid vårt bord hade köket redan fått veta att vi var på plats och fått min allergilista. Så det var bara för mig att säga vad jag ville ha så skulle de fixa det. Plus att löftet om att inga nötter skulle säljas under kvällen hölls!
 
Jag beställde oxfilé, ungspotatis, salsasås och en sallad och allt smakade underbart! Jag beställde inte vin denna kvällen, men jag vet att de tidigare har hjälpt mig med att läsa på flaskan för att se om det innehåller mjölk eller annat.
 
Om ni har vägarna förbi vackra Karlskrona är detta en restaurang jag varmt kan rekomendera.
Hoppas ni provar!
 
http://niva.nu/
 
OBS, detta är baserat på egen erfarenhet.
Karlskrona Nivå luftburen allergi matallergi middag osynlig funktionsnedsättning restaurang i Karlskrona
1 kommentar