Viceroy`s, Mallorca

 
I somras var jag och B med hans familj på Mallorca. Första gången vi åkte utomlands tillsammans så vi såg mycket fram emot detta!
 
Varje gång jag ska åka utomlands oroar jag mig alltid för var jag kommer kunna hitta mat att äta. Av dåliga erfarenheter vet jag att det kan bli problem så det ar lugnande när vi bokade ett hotell med eget kök som skulle kunna bli min räddning i värsta fall!
Väl på plats på Mallorca i staden Palma Nova som ligger väst om Palma stad hittade jag min absoluta favoritrestaurang skulle det visa sig!
B och jag skulle gå ut och äta själva en kväll och hittade en restaurang som fungerade och jag beställde lamm som jag älskar! Tyvärr var portionen så liten att jag skulle kunnat kalla den för förrätt... Och ni som känner mig vet att jag blir inte den roligaste personen att vara kring när jag är hungrig... Så B insisterade på att vi skulle stoppa in en middag till i mig så att jag gick att umgås med igen.
Det var då vi gick förbi restaurangen Viceroy`s. En restaurang som inriktar sig på Italiensk mat ägd av enbart Indier på Mallorca. B pratade med ägaren om mina allergier då jag inte var speciellt trevlig för tillfället och de sa att det inte var några problem att fixa vad jag ville äta! Så in kom en oxfilé med bakpotatis och sallad! Det var en väldigt god och efterlängtad måltid för både mig och B! Restaurangen använder sig enbart av olivolja när de tillagar maten och är väldigt kunniga när det gäller allergier och tillmötesgående! Det slutade med att vi åt 8 ggr på denna restaurangen på 1 vecka! Jag kan tänka mig att åka till Mallorca igen enbart för att äta på detta stället igen!
 
Så boka er biljett och åk säger jag!
http://viceroys.es/
OBS, detta är baserat på egen erfarenhet och upplevelse.
0 kommentarer