Leo

 
Hej igen!
Jag ber om ursäkt för min frånvaro på bloggen men jag har haft fullt upp de senaste månaderna och restaurangbesöken har varit obefintliga så tips har det varit ont om... Detta beror på att jag har varit gravid, men nu äntligen är vår lilla kille här!
 
 Eftersom att jag har alla de allergier som jag har, fick restaurangbesöken på nya ställen avvakta tills dess att graviditeten va över då jag inte fick använda mina akutmediciner under tiden jag bar på Leo. Detta då det kunde skada honom inne i magen vilket vi inte ville riskera. Och jag klarade mig utan allergireaktion under hela graviditeten som tur va!
 
Nu när jag sitter här med Leo tänker jag att det skulle vara läge att skapa en ny kategori här på bloggen som handlar om barn med allergi. Inte för att vi ännu vet om och i så fall vilka allergier Leo eventuellt har men risken är stor att han kommer utveckla någon form av allergi då jag har så många. Vad tycker ni om det?
Kanske kan va skönt att känna igen sig som förälder med barn med allergi och där man kan få tips och stöd av andra?
 
Leo är nu 9 dagar och föddes den 12 April. Han är helt underbar och jag känner av min mammaroll på det sättet att jag oroar mig konstant för hans välmående. Speciellt när det kommer till allergifrågan! Hur ska jag veta om han är allergisk mot något och hur ska jag veta vad det i så fall är? Får han i sig vad han behöver då jag äter en väldigt specifik kost eller behöver han ev tillskott? Frågorna är många och svaren är få. 
Enligt BVC är det bara att vänta och se... 
Men jag och min man känner oss redo inför eventuella allergiska reaktioner så gott vi kan.
 
Uppdatering kommer!
0 kommentarer